Nacionalna zaklada

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva podržava provedbu projekta " Znanje-Mogućnost-Sinergija"  kroz osiguranje sredstava za međufinanciranje.

 „Ulaganje u budućnost“

Europska unija

Udruga Mine Aid započela je projekt pod nazivom Knowledge-Opportunity-Synergy (KOS) odnosno Znanje–Mogućnost-Sinergija, na području Sisačko-moslavačke županije. Isti je započeo 18.02.2015., a trajati će narednih 15 mjeseci.

Projekt se provodi u partnerstvu s HZZ područni ured Sisak i HZZ područni ured Kutina, a namijenjen  je nezaposlenim  mladima  do  29  godina  oba  spola  te  nezaposlenim ženama u dobi od 30 do 65 godina s područja cijele županije.

Cilj projekta je poticanje rasta zaposlenosti nezaposlenih mladih i žena iz Sisačko-moslavačke županije u svojim lokalnim zajednicama kroz pružanje stručne holističke potpore i pripreme za ulazak na tržište rada.

Ukupna  vrijednost  projekta  je  161.965,90  eura,  a  isti  sufinancira  EU  u  okviru  Europskog socijalnog  fonda  Operativnog  programa  Razvoj  ljudskih  potencijala  u  iznosu  od  153.867,60 eura.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Osnaživanjem i edukacijom do socijalne uključenosti         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ____________________________________________________________________________________________________________________________

Izvještaj o radu udruge MineAid u 2014. godini možete preuzeti ovdje:

Izvještaj o Radu za 2014. godinu

 

https://banovac.mfin.hr/rnoprt/Detalji.aspx?id=7758

 


 

Udruga Mine Aid zajedno s partnerom HZZ Područni ured Kutina vas poziva 23.10.2014. na Sajam poslova u Kutini koji će se održati u Športskom centru Kutina s početkom u 10:00h.

Udruga će u okviru projekta „Osnaživanjem i edukacijom do socijalne uključenosti“ sudjelovati na Sajmu kroz informativni pult u velikoj dvorani te kroz sudjelovanje na okruglom stolu naziva „OsnaŽena- edukacijom do zaposlenja“ gdje će se predstaviti tijek i rezultati cijelokupnog projekta.

 

Sajam poslova - letak 


Stranica 7 od 16