Nacionalna zaklada

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva podržava provedbu projekta " Znanje-Mogućnost-Sinergija"  kroz osiguranje sredstava za međufinanciranje.

Dođite i pridružite nam se u petak, 24.04.2014. od 12:00 do 14:00 sati u Zagrebu na Europskom trgu , kada će se obilježiti

         

Travanj – mjesec zaštite od mina

Događaj organizira Invalidski odbojkaški klub Zagreb u suradnji s udrugom Mine Aid, zakladom Hrvatska bez mina – zaklada za humanitarno razminiranje Hrvatske, Uredom za razminiranje VRH i Hrvatskim centrom za razminiranje.

Cilj ovog događaja je podići svijest javnosti o opasnosti MES-a i NUS-a te promicanje pozitivne percepcije i važnosti socijalne integracije stradalnika.

U okviru programa izvesti će se performans „Svijet bez mina - Sigurnost - Sreća“ te pokazna igra sjedeće odbojke. Aktivnosti će biti popraćene raznim edukativnim materijalima, video prezentacijom te humanitarnom prodajom knjige "Crveni fićo"Žarka Plevnika. 

Veselimo se Vašem dolasku!

____________________________________________________________________________________________________________________________